În unele situații, „Contract-to-Hire” (un hibrid de angajare temporară și directă) este adoptat astfel încât angajatorii și candidații să se poată angaja într-o etapă de „curte” înainte de a se angaja într-o relație pe termen lung. Acest lucru permite angajatorului să se asigure că o nouă angajare se potrivește corect și corespunzător funcției pe care doreau să o ocupe, în timp ce candidatul se poate dovedi față de organizație într-o perioadă scurtă de timp, confirmând în același timp nivelul cel mai potrivit pentru el sau ea.

În perioada contractului, persoana care este plasată este angajată de agenția de personal.

În  „Contract-to-Hire” , procesul se mișcă destul de rapid. Din acest motiv, este imperativ să se sublinieze toți termenii înainte de a începe o relație de muncă cu o agenție, cum ar fi:

  • modul în care vor fi evaluați candidații,
  • cât va dura perioada contractului,
  • modul în care candidații vor fi trecuți de către angajator la angajați permanenți.

În cele din urmă, are o multitudine de avantaje pe care le poate oferi atât angajatorilor, cât și candidaților.

Prin urmare, indiferent dacă sunteți un candidat care caută o nouă „casă” sau sunteți o organizație care dorește să „umple” un gol in companie, luați în considerare contractul de angajare cu destinațiile plasamentelor pentru a satisface această nevoie.

GET YOU HIRED S.R.L. este un start- up finanțat din fonduri europene prin proiectul cu ID POCU89/3/7/107550 – "Antreprenor Diaspora: Hai acasa!" în cadrul programului Diaspora Start Up

© Copyright 2021 - GET YOU HIRED S.R.L.