Ne mândrim cu SERVICII DE  asistență de calitate superioară și excelență pentru clienți 

Plasamente cu angajare directă

Adesea, clienții noștri vor adopta o metodologie de „angajare directă” din câteva motive:

 1. Nu sunt presați pentru a ocupa imediat poziția, permițându-le astfel să aștepte candidatul perfect..
 2. Au o poziție bine definită și înțeleg cu adevărat toate nuanțele îndatoririlor, responsabilităților și cerințelor oportunității.

În aceste cazuri,  societatea noastra înțelege și respectă faptul sinergiei finale între candidat și client ca fiind una de cea mai mare importanță.

Având în vedere acest lucru, organizăm timpul pentru a ne consulta cu personalul angajatorului, astfel încât să putem afla despre toate nevoile organizației, fără a ne limita la particularitățile poziției deschise, în timp ce observăm cultura și înțelegem ce poate oferi clientul nostru candidaților noștri.

Acest proces amănunțit pe care îl întreprindem, combinat cu oferte de căutare tehnologice proeminente, asigură o potrivire optimă, moment în care putem reduce decalajul dintre candidatul și clientul nostru.

Screening-uri de pre-angajare

Unele organizații au un flux adecvat de candidați din eforturile interne de marketing, necesitând totuși unele verificări înainte de angajare.

Permiteți societății Get You Hired să investigheze contextul potențialilor angajați, verificând în același timp exactitatea revendicărilor solicitantului, precum și descoperind orice antecedente din punct de vedere penal, cereri de despăgubire a lucrătorilor sau sancțiuni ale angajatorului.

Deși testarea personalității a existat încă de la începutul secolului al XX-lea, a devenit mai populară în ultimii ani datorită beneficiului perceput care permite angajarea managerilor cu scopul de a elimina candidații care nu se potrivesc cu un anumit post.

Get You Hired, prin personalul său calificat și certificat poate oferi testarea candidaților folosind:

 • Instrumente de date biografice
 • Teste de capacitate cognitivă
 • Teste de personalitate

Furnizarea de servicii specializate pentru stimularea fortei de munca

GET YOU HIRED S.R.L. ofera servicii specializate de INFORMARE, CONSILIERE SI MEDIERE PE PIATA MUNCII pentru stimularea ocuparii fortei de munca.

Aceste servicii se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si vizeaza dezvoltarea abilitatii si increderii in sine a acestora, in vederea luarii de decizii privind propria cariera.

Pentru stimularea ocuparii fortei de munca, masurile sunt realizate prin urmatoarele servicii specializate:

 • Informare si consiliere profesionala
 • Mediere pe piata muncii
 • Informare si consiliere profesionala

GET YOU HIRED S.R.L. este acreditata de catre ANOFM pentru furnizarea serviciilor de informare si consiliere, conform prevederilor H.G 377/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Serviciile de informare si consiliere profesionala privind cariera pot fi acordate ori de cate ori este necesar, in mod individual sau in grup, si privesc:

 • furnizarea de informatii privind piata muncii si evolutia ocupatiilor;
 • evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale;
 • dezvoltarea abilitatii si increderii in sine a persoanelor in cautarea unui loc de munca, in vederea luarii de catre acestea a deciziei privind propria cariera;
 • instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca.

GET YOU HIRED S.R.L. este un start- up finanțat din fonduri europene prin proiectul cu ID POCU89/3/7/107550 – "Antreprenor Diaspora: Hai acasa!" în cadrul programului Diaspora Start Up

© Copyright 2021 - GET YOU HIRED S.R.L.